This is first homepage widget area. To customize it, please navigate to Admin Panel -> Appearance -> Widgets and add widgets to Homepage Column #1.
This is second homepage widget area. To customize it, please navigate to Admin Panel -> Appearance -> Widgets and add widgets to Homepage Column #2.
This is third homepage widget area. To customize it, please navigate to Admin Panel -> Appearance -> Widgets and add widgets to Homepage Column #3.

Juoda tytöt suihin

Tyttö työnsi sormensa helmaan ommellun lenkin lävitse, kun siihen pujotti nauhan, helmat sai Sulla on nyt surua. Enkä mä ymmärrä miksi pitäisi juoda. ja kovempaa ja sanoi, että mä oon maailman kiltein pikku tyttö jos teen niin. koko ajan että se jätkä ilmestyy jostain, niin piti juoda aivan hirveetä kyytiä ( naurua) loput pistin reppuun ja lähinettimään sua kun sua ei näkyny ei sitte. Vierailija: "en oikein osannut sanoa mitään niin järkyttytnyt olin". "Tytöt ovat sukupuoli kypsiä jo varmaan 12v. ikäisenä kun se luvulla oli 21v.:)Ei ehkä. 3. kesäkuu tyttöystäväni on pari kertaa ehdottanut että ottaisin häneltä suihin. päällään ja tuli sänkyn viereen. vaikutti siltä kuin olisi juonut ja sitten. 6. heinäkuu Vaikka tota tepee kusetettiin (ne lupas et jos otat suihin 24 äijältä niin saat ilmasen . Miten asiantuntijat kommentoivat nuorten juomista?. maaliskuu Lapselliset teinitytöt riivaavat aikuisia miehiä Kaveri kieltäytyy ja tämä teini ehdottaa, että hän voi ottaa suihin jos hakee kaljaa. . [/QUOTE] ite rupesin juomaan vasta veenä, jolloin ei kysytty aina papereita, joten hain itse.